Spara dina bokrecensioner i plastficka

By in
No comments

Om du gillar att läsa och recensera böcker kan du med fördel införskaffa en plastficka, eller fler, från till exempel Office Depot.
I en eller flera plastfickor kan du enkelt förvara dina anteckningar rörande de böcker du läst, vad som var bra och mindre bra. Många som recenserar böcker drömmer själva om att bli författare. Kanske gäller det dig också? I så fall kan du med fördel använda både vanliga plastfickor och visitkortsfickor för att samla och spara information om dina tankar och idéer. Visitkortsfickor har, som namnet antyder, plats för ett visitkort, vilket kan vara fördelaktigt om du vill överlämna ditt manusförslag till ett förlag.

En del som vill bli författare börjar med att skriva en eller flera noveller för att komma igång. En bra ingång till att bli författare är såklart att du gillar att både läsa och skriva. Är du osäker på vilken genre du vill skriva inom kan det vara klokt att skriva ner dina tankar och spara dessa i en plastficka. Det är lätt att tro att man kommer ihåg allt, men så är sällan fallet. Oavsett om du väljer att skriva noveller, romaner eller kanske rent av faktaböcker är det bra att ha ordning och reda på sina anteckningar i diverse plastfickor.